alkuviikosta - yleensä maanantaisin, mutta tällä viikolla tiistaina - iskee minuun keittiöaamok. Tulen töistä ja alan riehua keittössä kuin heikkopäinen, ilmeisesti viikonlopun ruuanlaittostressi purkautuu pakottomana kokkaamisena ja leipomisena.
Lapset seisoivat ihailevana laumana hellan vieressä ja katselivat kun syöksähtelin kiisselin, perunamuusin, kalan ja leivän välillä. Aamok tuotti siis päivällisen, leivän ja iltapalaksi kiisseliä - olenkin luvattoman pitkään turvautunut purkkikiisseliin, joka tosin maistuu esikoiselle paremmin kuin omatekoinen.

Kuluvan viikon ruokajärjestys on seuraavanlainen (jostain omituisesta syystä viikkoni alkaa torstaista, mutta se tuskin haittaa)
to: uunikala + perunaporkkanamuusi (lohta, sipulia, porkkanaa, kasviskermaa.)
pe: kasvispihvit, kermaviilikastike, peruna
la: kirjolohikiusaus, spaghettivuoka
su: spaghettivuoka, makkara + ranskanperunat
ma: broilerpihvit kasvisriisipedillä
ti: uunikala + perunamuusi (pakasteseiti kasvispedillä, tilkka kasviskermaa. Kalan kuorrutteena maissihiutale-yrttikuorrutus)
ke: couscous (marinoituja broiskusuikaleita, pakastekasvis + couscous)
to: poronkäristys + peruna