Tuleva viikko on kiireinen, tohinaa ja iltamenoja täynnä. Ruokia täytyy tehdä etukäteen, tai niiden täytyy olla helposti ja nopeasti valmistettavissa.
Lisäksi täytyy pohtia jo sitä seuraavaa viikkoa, jolloin perheen ruokahuolto on vieraissa käsissä: jotain seuraavankin viikon ruokia pitäisi ehtiä valmistelemaan pakastimeen, niin että lapsenvahti voi vain lämmittää ruuat ja keskittyä muuten lauman valvomiseen ja viihdyttämiseen.
Haasteita kerrakseen siis tulevissa viikoissa!

Viikko 6
pe - "kusotto" eli couscousia, broilersuikaleita ja kasviksia risoton tapaan valmistettuna

la - kasvissosekeitto, uunikala. Kala on tarkoitus paistaa merisuolapedillä - jännittävä uusi kokeilu.

su - velhonvartaat ja kotiranskalaiset , edellisen päivän tähteitä
Velhonvartaiden lihapullat ovat 50-50 soijarouhe-jauhelihapullia, joissa mausteena tomaattipyrettä, porkkanasosetta, sipulia ja yrttimausteita. (Jännittävä kokeilu tämäkin: saapa nähdä uppoavatko lihapullat nälkäisiin vatsoihin, vai äänestetäänkö kokki ulos!)

ma - broilerkiusaus

ti - kalapuikot, perunamuusi, kermaviilikastike

ke - poronkäristys tai -kiusaus

Viikko 5 ehti jo mennä, mutta ruokaa silläkin viikolla syötiin...

la - uunikalaa ja perunaa. Uunikalan kastikkeena oli kevytkasviskermaa ja kevyt ranskankermaa, kalan kanssa uunissa maustui myös sipulia.

su - kinkkukiusaus. Sunnuntaina juhlittiin syntymäpäiviä, joten ruuanvalmistus piti hoitaa helposti pois alta. Kakuksi synttärisankari oli toivonut suklaakakkua.

ma - jauhelihakastike ja spaghetti

ti - kala-ananas-vuoka ja perunamuusi

ke - broilerleikkeet riisipedillä (maustaminen - tai itse asiassa leikkeiden marinadi - herätti vahvan vastarintaliikkeen. Ei tahtonut maistua meille aikuisillekaan...)

to - pikaruokapäivä: kaiveltiin pakastimen uumenista sinne jääneitä tähteitä ja työnnettiin uuniin: perunasuikaleita, kasvispihvejä ja joku kasvissekoitus. Eipä ollut silläkään ruualla kovin suurta menestystä.